<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6968130982777505351\x26blogName\x3dAssociaci%C3%B3+Juvenil+Adeba\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://adebabatea.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3des_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://adebabatea.blogspot.com/\x26vt\x3d1468413413625460876', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
  • Per a rebre noticies i novetats per correu electronic envieune un amb el vostre nom a:
  • tracker

  • 20 anys d'Adeba 1987 - 2007




    Barça - Recreativo amb l'Adeba!!



    L'adeba ha organitzat per al pròxim 24 de Novembre una excursió per anar a presenciar en directe el partit corresponent a la 13ª Jornada de lliga que disputaran al Camp Nou el Fútbol Club Barcelona i el Real Club Recreativo de Huelva S.A.D. .


    A més també s'ha organitzat per al matí una visita guiada a les bodegues de Miguel Torres S.A. situades a Pacs del Penedés.

    Es sortirà amb autocar a les 8 del matí de la parada d'autobusos de Batea (a davan de l'Ambulatori). Esperem que tots sigueu puntuals ja que l'entrada al Celler esta programada sobre les 10 i mitja i, rato o ratet be haurem de parar a esmorzar per l'autopista no?

    A dinar anirem a Barcelona, cadascú on vulgui. Tindrem la tarde "lliure" (no es que siguesem xiquets tampoc) per anar o fer el que bonament ens doni la gana. Quedarem a alguna hora a algun lloc (ho decidirem alli mateix entre tots) i entrarem al camp tots junts un ratet abans de que comensi el partit, que esta programat per a les 20:00h. (Mes o menos conta que sira alla a les 7 pam amunt pam avall...).

    Si voleu assistir heu de passar a apuntar-vos per l'Ajuntament de Batea. El preu son 45 € que corresponen al preu de l'entrada, ja que la visita a la bodega i l'autobús van a carrec de l'associació. El preu no inclou ni l'esmorzar, ni el dinar, ni el sopar (no donam pa tan...). S'hauran d'abonar el mes pronte possible a Rafel lo Bessó a les oficines del BBVA.

    Pd. Avui divendres 16 ja no queden plaçes a l'autobus per al viatge, els que us entereu ara ho sentim pero ja ho hem omplert tot, potser una altra vegada hi hagi mes sort. I per als que veniu aspavil, que mos espere una festa guapa!!!

    Pd2. Recordeu de passar a pagar lo abans possible l'import de l'entrada a Rafel lo Bessó pel BBVA, los horaris son los d'un Banc normal i corren.

    Pd3. Recordeu de portar l'autorització firmada dels pares, sino no podreu pujar a l'autobús, i sobretot moltes ganes de festa.

    Etiquetas: