<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6968130982777505351\x26blogName\x3dAssociaci%C3%B3+Juvenil+Adeba\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://adebabatea.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3des_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://adebabatea.blogspot.com/\x26vt\x3d1468413413625460876', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
  • Per a rebre noticies i novetats per correu electronic envieune un amb el vostre nom a:
  • tracker

  • 20 anys d'Adeba 1987 - 2007




    Carnestoltes 2007

    Pregó de Carnestoltes 2007:

    Bateanes i Bateans, com cada any sa majestat Carnestoltes, el rei dels pocasoltes he tornat i venint pel terme m’he trobat els galatxos i portells que la vallada de l’any passat va deixar. I m’ha cridat l’atenció “el mas de la pona” , diu que era d’uns francesos que vivien a la botera, que no van demanar drets de plantació, van plantar sense permís i sense permís els hi van arrencar (segur que per alguna entrada encara n’hi ha).

    El camí ha estat difícil, anant per la Raval m’han aturat los mossos i m’han tret tres punts perquè per la plaça ara només ciculen cotxets de recien nascuts.

    Mentre les mares van amb els cotxes plaça amunt plaça avall, els homes en quads tots equipats costereta amunt costereta avall.

    Quan he preguntat perquè ha passat tot això m’han explicat la “teoria bateana”:

    La gent va calenta, la temperatura augmenta i el planeta s’acalenta, això és el que els científics anomenen canvi climàtic. Els resultats són d’allò més estranys: el Barça campió d’Europa, el Nàstic a primera (de moment) i Montilla president.

    Ah! Pareu compte que si veieu a algun desconegut esta nit potser que sigui l’alcalde de Marbella que ha vingut a recalificar terrenos.

    Per cert! M’he fixat que heu renovat el panel de la plaça,el qual ara us informa més modernament de la temperatura que us envolta.

    Que passeu bona nit tabolls i tabolles, però no begueu massa que haver si per la Raval entropessareu i ben enxascats acabareu! Hasta mañana J.

    Etiquetas: